اختصاص معلم خصوصی و سالن مطالعه برای دانش آموزان سیدی مشهد که امتحان نهایی دارند انجام ۲۰۰ عملیات آتش‌نشانی مرتبط با سیل مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) غربالگری جنین ممنوع شده یا استاندارد؟ محمد، دومین نام پرطرفدار پسران در انگلستان شد! تداوم بارش شدید باران و تگرگ در خراسان‌رضوی | انسداد ۳ مسیر جاده‌‌ای در استان (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) فوت یک موتورسوار براثر تصادف در میدان استقلال مشهد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) تعداد تماس‌های اورژانس مشهد رکورد زد | از تماس‌های غیراورژانسی بپرهیزید (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) احتمالاً دیگر بارشی به این میزان در مشهد نداریم (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) جزئیات اجرای مرحله دوم طرح هوشمند کنترل سارقان با پابند الکترونیک امتحانات نهایی دانش‌آموزان لغو شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) ناتوانی در صدور کارت امتحانات نهایی به هیچ عنوان قابل پذیرش نیست پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی | شدت بارش‌ها از روز یکشنبه کاهش می‌یابد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) دانش‌آموزان بدون کارت امتحان نهایی، به مدرسه یا میزخدمت مستقر در نواحی آموزش‌وپرورش مراجعه کنند میدان امام علی (ع) به امام حسن (ع) بسته شد (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) رونمایی از سکه ولایت عهدی امام رضا(ع) در مشهد کشف ۴۰ کیلوگرم چای تریاکی در فرودگاه امام (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) حضور ۳۸۰ پزشک و پرستار در شهرستان‌های خراسان‌رضوی (۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳) آمادگی حوزه سلامت مشهد برای مواجهه با حوادث احتمالی ناشی از سیلاب بیش از ۴ هزار تماس با اورژانس مشهد درپی بارش باران‌های سیل‌آسا
سرخط خبرها

۱۳ نکته تغذیه‌ای برای بهبودیافتگان کووید۱۹

  • کد خبر: ۲۹۰۰۹
  • ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ - ۰۸:۱۳
۱۳ نکته تغذیه‌ای برای بهبودیافتگان کووید۱۹
توجه به برخی نکات در دوره نقاهت بیماری کووید ۱۹می‌تواند به کاهش سریع‌تر عوارض بیماری کمک کند.
به گزارش شهرآرانیوز و بنا بر اعلام دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت، این نکات تغذیه‌ای به شرح زیر است:

- پرهیز از مصرف غذا‌های سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است.

- محدود کردن خوردن غذا‌های پرچرب یا سرخ کرده مانند الویه، سیب‌زمینی سرخ کرده، پنیر پیتزا، انواع کوکو، کتلت و...

- ممنوعیت استفاده از ترشی‌ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفسی و تحریک آن می‌شوند.

- محدودیت مصرف نمک و شور‌ها و غذا‌های کنسروی شور

- محدودکردن مصرف شیر و لبنیات (به جز نوع پروبیوتیک) که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می‌کنند.

- محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سس‌های تند و سس خردل

- کاهش مصرف مواد شیرین و شیرینی‌ها، آبمیوه صنعتی، نوشابه‌های گازدار، شکر، مربا و قند

- محدود کردن مصرف نوشیدنی‌ها و خوراکی‌های محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ

- اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل

- ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال

- ممنوعیت استفاده از روغن‌هایی مانند زیتون، کلزا، کنجد، روغن آفتابگردان و... برای سرخ کردن مواد غذایی

- محدود کردن استفاده از روغن‌ها و چربی‌های حیوانی مانند کره، پیه، دنبه و...

- تداوم محدودیت‌ها و رژیم‌های غذایی به‌ویژه در افرادی که بیماری زمینه‌ای مانند دیابت، فشارخون بالا و.. دارند.
 
منبع: ایسنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->